+31(0)251 - 257025 | Heemskerk

Een tongstrelend 5-gangen kerstdiner

Meer informatie...

Voor zaken die je aandacht wilt geven

Meer informatie...

Trouwen, feesten, beleven in stijl

Meer informatie...

Ongedwongen tafelen in een oogstrelende omgeving

Bekijk de menukaart...

Ongedwongen tafelen in een oogstrelende omgeving

Bekijk de menukaart...

Wijn & bier: de kroon op elk gerecht

Een goedgekozen wijn haalt het beste uit elk gerecht naar boven. Het Chateau beschikt dan ook over een zeer gevarieerde wijnkaart, zowel voor de liefhebber van klassieke grootheden als voor de wijngenieter die het avontuur wil aangaan. We nodigen je uit om zelf een keuze te maken of je te laten leiden door het enthousiasme van onze sommelier. Heb je meer een voorkeur voor bier? Onze biersommelier adviseert je graag over het perfecte glas bij jouw gerecht.

Wijn- en bierarrangementen

Wil je bij elk gerecht de wijn met de optimale smaakbeleving? Daar hebben wij natuurlijk over nagedacht. Bij de seizoensmenu’s kan altijd een passend wijnarrangement worden geschonken, ook in de bobvariant. Onze kaart bevat verder veel open wijnen die per glas kunnen worden besteld. Ben je in voor een nieuwe ervaring? Kies dan eens voor een eigentijds bierarrangement!

De Huyswijnen van Chateau Marquette

Men zegt weleens dat een wijnkaart staat of valt met de kwaliteit van de huiswijn. Het Chateau heeft daar echt werk van gemaakt. Met trots serveren wij ’t Huys te Heemskerck, onze eigen Zuid-Franse huiswijn in rood, wit en rosé. Heerlijk als aperitief, en een soepele begeleider van onze menukaart. En wie van een tinteling in het glas houdt, schenken wij graag onze huischampagne van het befaamde merk Taittinger.

HOTEL & CHATEAU MARQUETTE | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group