+31(0)251 - 257025 | Heemskerk

Een tongstrelend 5-gangen kerstdiner

Meer informatie...

Voor zaken die je aandacht wilt geven

Meer informatie...

Trouwen, feesten, beleven in stijl

Meer informatie...

Ongedwongen tafelen in een oogstrelende omgeving

Bekijk de menukaart...

Ongedwongen tafelen in een oogstrelende omgeving

Bekijk de menukaart...

Voor zaken die je aandacht wilt geven

Restaurant Het Chateau in Heemskerk is in alle opzichten de perfecte locatie om met zakelijke relaties te lunchen of te dineren. Vanwege de uitnodigende omgeving, de gastvrije sfeer, de goede bereikbaarheid en vooral: de uitstekende keukenbrigade onder leiding van chef-kok Mark Voss. Even samen een hapje eten wordt zo een inspirerende ontmoeting.

Eten & vergaderen

Wil je de lunch of het diner combineren met een meeting, training of workshop? Dat kan probleemloos worden geregeld. Chateau Marquette beschikt over ruimtes van verschillende omvang met alle nodige praktische faciliteiten. En we raden je zeker aan om tussendoor even een break te nemen voor een ontspannen wandeling over het landgoed.

Overnachten in Hotel Marquette

Is het voor jou of je relatie wel zo relaxed om in de buurt te overnachten? Dichtbij Het Chateau vind je het 4-sterren hotel Marquette, met comfortabele een- en tweepersoonskamers. Reserveer direct een kamer, als je wilt met uitgebreid ontbijt.

Dicht bij Amsterdam en de IJmond

Restaurant Het Chateau (onderdeel van Chateau Marquette) ligt op een half uur rijden van Amsterdam en op enkele minuten van de A9. Op het landgoed is ruime, gratis parkeermogelijkheid.

HOTEL & CHATEAU MARQUETTE | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group