+31(0)251 - 257025 | Heemskerk

Een tongstrelend 5-gangen kerstdiner

Meer informatie...

Voor zaken die je aandacht wilt geven

Meer informatie...

Trouwen, feesten, beleven in stijl

Meer informatie...

Ongedwongen tafelen in een oogstrelende omgeving

Bekijk de menukaart...

Ongedwongen tafelen in een oogstrelende omgeving

Bekijk de menukaart...

Trouwen, feesten, beleven in stijl

Restaurant Het Chateau is gemaakt voor het vieren van bijzondere momenten in het leven: huwelijken, verjaardagen, jubilea. De warme ambiance en de prachtige omgeving van kasteel Marquette zorgen al voor een adembenemend effect. Tel daar de gastronomische kwaliteiten van onze keukenbrigade bij op en het feest is compleet! Aansluitend overnachten is mogelijk in het nabijgelegen Hotel Marquette.

Private dining

Geniet van een intiem privédiner of gezellige lunch met familie en vrienden in een van de sfeervolle kamers die het kasteel rijk is. Bijvoorbeeld in het Chinese kabinet met een kleine groep tot 8 personen. Voor grotere gezelschappen zijn andere fraaie vertrekken beschikbaar als private diningroom. Een unieke manier om een verjaardag, huwelijk of babyshower te vieren. Natuurlijk met de mooiste culinaire creaties uit de keuken van Het Chateau.

Officiële trouwlocatie in Heemskerk

Wist je dat kasteel Marquette ook een officiële trouwlocatie is? Jullie bruiloft kan dus van ja-woord tot spetterend feest op ons landgoed plaatsvinden, in de stijlvolle zalen of in de romantische kasteeltuin. Heel ontspannen en perfect op elkaar afgestemd. Hierover lees je meer op de site van Chateau Marquette.

HOTEL & CHATEAU MARQUETTE | Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk | The Netherlands

KvK 67497772 | BTW NL857029939B01 | Algemene Voorwaarden

© Relaxed Hospitality Group